SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Beyin kanaması geçiren bankacı vefat etti

Bu haber 15 Eylül 2023 - 15:04 'de eklendi.

Torbalı’da özel bir bankada çalışan Duygu Yıldırım, İzmir Torbalı’da, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

TORBALI’DA bir bankada çalışan, ikiz çocuk annesi Duygu Yıldırım, evinde geçirdiği beyin kanaması sonrası sevk edildiği İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaşamını yitirdi. Cenazesi memleketi Tire’de toprağa verildi. Yıldırım’ın bir bebeğinin de kısa süre önce kaybettiği öğrenildi.

TORBALI’DA bir bankada çalışan Duygu Yıldırım önceki gün öğlen saatlerinde evinde beyin kanaması geçirdi. Acil olarak Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldırım, yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi. Burada doktorların tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

YILDIRIM’IN ikiz bebeği olduğu ve bir bebeğinin de kısa süre önce öldüğü öğrenildi. Duygu Yıldırım’ın cenazesi dün Tire Mehmet Akif camiinde kılınan ikindi namazının ardından asri kabristanlığa defnedildi. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.