SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Beyaz Liste 36 mahallede 256 delegeye ulaştı

Bu haber 12 Temmuz 2023 - 0:10 'de eklendi.

CHP Torbalı’da delege seçim maratonu yedinci gününde 14 mahallede devam etti. Övünç Demir liderliğindeki Beyaz Liste, 13 mahallede tek liste oalrak girdiği seçimlerde Dağkızılca’da Mavi Liste’nin 18 oyuna karşılık 29 oy alarak tüm mahallelerde sandıktan birinci çıkmayı başardı. Alınan bu sonuçla 25 delege daha kazanan Beyaz Liste toplam delege sayısını 266’ya çıkardı. Mavi Liste ise 2 delegede kaldı

CHP Torbalı da yedi gündür devam eden delege seçimi maratonunda bugün Bozköy, Çakırbeyli, Çamlıca, Dağkızılca, Dağtekke, Dirmil, Düverlik, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Helvacı, Karakızlar, Karaot, Karakuyu, Ormanköy ve Saipler Mahallelerinde, delegelerini belirlemek için CHP üyeleri sandık başına gitti. Hafta başından bu yana 36 mahallenin delegelerini belirlemek için kurulan sandıkların tamamına yakınından açık ara farkla öne çıkan Beyaz Liste, bugün de kurulan 14 sandığın tamamından zaferle ayrıldı. Torbalı’nın 60 mahallesinden 400 delegenin seçileceği yarışın yedinci günü geride kalırken bugün kurulan sandıklarda sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte mevcut İlçe Başkanı Övünç Demir’in Beyaz Listesi 256 delegeye ulaşırken, Mesut Güler’in Mavi Listesi ise 2 delegede kaldı.

BEYAZ LİSTE 36 MAHALLENİN 34’ÜNDE KAZANMAYI BİLDİ

BOZKÖY, Çakırbeyli, Çamlıca, Dağtekke, Dirmil, Düverlik, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Helvacı, Karakızlar, Karaot, Karakuyu, Ormanköy ve Saipler Mahallelerinde tek liste olarak seçime giren Beyaz Liste Dağkızılca’da Mavi Liste’nin aldığı 18 oya karşılık 29 oy alarak 14 mahallede kurulan sandıkların tamamından birinci olarak çıkmayı başardı. Aldığı bu sonuçla ilçe kongresinden 14 mahalleyi temsil edecek olan 25 delegenin tamamını kazanan Beyaz Liste 36 mahallede tamamlanan delege seçimlerinden 34’ünü kazanarak toplam delege sayısını 256’ya çıkardı. Sadece iki mahallede ipi göğüslemeyi başaran Mavi Liste ise 2 delegede kaldı. CHP Torbalı delege seçimleri sekizinci gününde yarın Çapak, Kuşçuburun, Yazıbaşı, İstiklal, Ortaköy, Kazım Karabekir ve Pancar’da gerçekleşecek seçimlerle devam edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.