CHP Torbalı’da delege seçim maratonu dokuzuncu gününde dokuz mahallede devam etti. Övünç Demir liderliğindeki Beyaz Liste, dün gerçekleşen tüm mahallelerde tek liste olarak girdiği seçimlerle delege sayısını 304’e yükseltti. Mavi Liste ise sadece 2 delege elde edebildi
CHP Torbalı da dokuz gündür devam eden delege seçimi maratonunda dün 19 Mayıs, Subaşı, Pamukyazı, Tulum, Naime, Kırbaş, Atalan, Göllüce ve Bülbüldere Mahallelerinde, delegelerini belirlemek için CHP üyeleri sandık başına gitti. Hafta başından bu yana 51 mahallenin delegelerini belirlemek için kurulan sandıkların tamamına yakınından açık ara farkla öne çıkan Beyaz Liste, kurulan dokuz sandığın tamamında seçime tek liste olarak girdiği günün sonunda 17 delege daha kazanarak delege sayısını 304’e çıkardı.
17 DELEGE DAHA KAZANAN BEYAZ LİSTE, 304 DELEGEYE ULAŞTI
5 AĞUSTOS Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan İlçe Kongresi’nde 4 delege ile temsil edilecek olan Göllüce’de 23, 3’er delege ile temsil edilecek olan Pamukyazı ve Subaşı’da sırasıyla16 ve 19 oy, 2 delege ile temsil edilecek olan Atalan’da 10 oy, 1’er delege ile temsil edilecek olan 19 Mayıs, Bülbüldere, Kırbaş, Naime ve Tulum’da sırasıyla 14, 4, 6 ve 5 oy alan Beyaz Liste böylece 17 yeni delege daha çıkararak delege sayısını 304’e yükseltti.