SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Beyaz Liste, 22 mahallede 231 delegeye ulaştı

Bu haber 10 Temmuz 2023 - 1:23 'de eklendi.

CHP Torbalı’da delege seçim maratonu altıncı gününde Çaybaşı, Yeni Mahalle, Mustafa Kemal Atatürk, Eğerci, Şehitler, Arslanlar ve Taşkesik Mahalleleri seçimleriyle devam etti. Övünç Demir liderliğindeki Beyaz Liste, 7 mahallenin altısında tek liste olarak girdiği seçimlerde 18 delege daha kazanarak toplam delege sayısını 231’e çıkardı. Taşkesik’i kura ile kazanan Mavi Liste ise toplamda 2 delegeye ulaştı

CHP Torbalı da altı gündür devam eden delege seçimi maratonunda bu Çaybaşı, Yeni Mahalle, Mustafa Kemal Atatürk, Eğerci, Şehitler, Arslanlar ve Taşkesik Mahallelerinde, delegelerini belirlemek için CHP üyeleri sandık başına gitti. Hafta başından bu yana 22 mahallenin delegelerini belirlemek için kurulan sandıkların tamamına yakınından açık ara farkla öne çıkan Beyaz Liste, bugün de kurulan 7 sandığın altısından zaferle ayrıldı. Torbalı’nın 60 mahallesinden 400 delegenin seçileceği yarışın altıncı günü geride kalırken Çaybaşı, Yeni Mahalle, Mustafa Kemal Atatürk, Eğerci, Şehitler, Arslanlar ve Taşkesik Mahallelerinde sandık sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte mevcut İlçe Başkanı Övünç Demir’in Beyaz Listesi 231 delegeye ulaşırken, Mesut Güler’in Mavi Listesi ise kura ile kazandığı Taşkesik ile toplam delege sayısını 2’ye çıkardı.

BEYAZ LİSTE 22 MAHALLENİN 20’SİNDE KAZANMAYI BİLDİ

Çaybaşı, Yeni Mahalle, Mustafa Kemal Atatürk, Eğerci, Şehitler, Arslanlar Mahallelerinde tek liste olarak seçime giren Beyaz Liste sırasıyla 40, 27, 17, 22, 9, 23 oy aldı. Taşkesik’te ise Beyaz Liste ve Mavi Liste’nin ikişer oy alması nedeniyle çekilen kurada Mavi Liste 1 delege çıkarmaya hak kazandı. Çaybaşı’dan 4, Mustafa Kemal Atatürk, Yeni Mahalle, Şehitler ve Arslanlar’dan 3’er Eğerci’den 2 delege kazanan Beyaz Liste bugün kazandığı 18 delege ile birlikte 231 delegeye Mavi Liste ise 22 mahallede gerçekleşen seçimler sonucunda 2 delegeye ulaştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.