SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘BEST CAR GARAGE’ İŞÇİLİĞİYLE FARK YARATACAK

Bu haber 24 Haziran 2021 - 0:07 'de eklendi.

TORBALI ilçe merkezinde faaliyet gösterecek araç bakım merkezi olan Best Car Garage Ertuğrul Mahallesi 3068 Sokak üzerinde hizmete girdi. Yağız Market-Tekel yan sokağı ve Vuslat Berber karşısında bulunan 30 metrekarelik mekanda, aynı anda 2 araca birden işlem uygulanabilecek. 20 yıldır sektörde bulunan ve bu işte bilinen bir isim olan Aytaç Gencer tarafından açılan Best Car Garage’de boya düzeltme, pasta-cila, boya koruma, seramik kaplama, far temizleme-parlatma, detaylı temizlik, oto kuaför ve susuz motor temizleme işlemleri uygulanacak.

‘BİZ BU İŞİN USTASIYIZ’

“STÜDYO tarzı yerimize tüm ilçe halkını bekliyoruz” diye konuşan Aytaç Gencer, “Araçlarına işlem yaptırmak isteyenler ya sanayiye yada merkezden uzak bir yere girmek zorundaydı. İlçe merkezinde yaşayan vatandaşlar için hizmeti ayaklarına kadar getirdik. Kolay konumuyla vatandaşlarımız artık ne işlemleri varsa Best Car Garage’de yaptırabilecek. Biz bu işin ustasıyız. Bir kez mekanımıza gelen farkımızı anlayacaktır. Dileyen vatandaşlarımız 0531 895 41 99 numaralı telefondan veya by_oto_estetisyen adlı instagram hesabımızdan bizlere ulaşabilir” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.