SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Beşir Ndiaye, Torbalıspor’a geri döndü

Bu haber 04 Ağustos 2023 - 1:03 'de eklendi.

Futbol hayatına Senegal’in Thies FC takımında başlayan Beşir Ndiaye Torbalıspor’a geri döndü.

ÜLKEMİZDE ilk olarak Tirespor’da oynamış olan Ndiaye, son olarak 2016 / 2017 – 2017 / 2018 sezonlarında Torbalıspor forması giymişti.

TEKRAR yuvasına dönmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen başareılı futbolcu, “Uzun süredir Türkiye’de oynuyorum ve bu ligi iyi tanıyorum. Tüm camianın benden ve takımdan beklentilerinin farkındayım ve tecrübem ile bunu karşılayacağımdan hiçbir şüphem yok. Buradan tüm taraftarımıza ve camiamıza terimizin son damlasına kadar savaşacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

TRANSFERLERİMİZ DEVAM EDECEK

KULÜP Başkanı Batuhan Arslan ise yaptığı açıklamada; “Dış transfer çalışmaları kapsamında BAL Lig’lerinin aranan ismi başarılı futbolcu Beşir Ndiaye ile anlaşmaya vardık. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olsun. Sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum. Transferlerimiz devam edecek” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.