SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bertan Çatak kitlesel başarıda yine 1 numara

Bu haber 04 Ağustos 2021 - 2:24 'de eklendi.

Torbalı’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Bertan Çatak Eğitim Kurumları, önceki gün açıklanan YKS sonuçları ise ilçeye büyük bir gurur yaşattı. Kurum öğrencisi Volkan Gümüş Torbalı YKS birincisi, Türkiye 386.’sı oldu. YKS’de ilk 20 binde birçok öğrencisi de yer alan Bertan Çatak, farkını ortaya koydu. LGS sınavında da kitlesel başarıyı yakalayan kurumun, Torbalı da ilk 10’da 4, ilk 100’de ise 20 öğrencisi dereceye girdi. Eğitim kurumunun sahibi Çatak, “Tüm öğrencilerimiz bize büyük bir gurur yaşattı, hepsini canı gönülden tebrik ediyoruz” dedi.

12 KİŞİLİK VİP SINIFLARDA EĞİTİM VERİYORLAR

Yenil nesil eğitim alt yapısına sahip olan Bertan Çatak Eğitim Kurumları öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun 12 kişilik VIP sınıflardan oluşuyor. Bireysel koçluk sistemi ile öğrencilere birebir takip eden kurum, dijital eğitim alt yapısı ile yeniçağın gerekliliklerine uygun eğitim modeli uyguluyor.

  1. NESİL KÜTÜPHANE İLE FARK YARATTILAR

Bertan Çatak, “Öğrencilerimize alternatif özel çalışma alanı yarattığımız 7. nesil kütüphanemizde amacımız, ders çalışma alışkanlıklarını yeniden yapılandırmak olup bunun yanı sıra öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı edinmesini sağlamaktır. Ders çalışmak kadar önemli bir aktivite olan kitap okuma alışkanlığının bireye sağladığı faydalar bilgiyi edinmek kadar içinde yaşadığımız dünyayı anlama olanağı da sağlamaktadır. Dolayısıyla bu amaçla yola çıktığımız, bu projemizde öğrencilerimize hem dikkatleri dağılmadan ders çalışabilecekleri bir alan yaratıyoruz hem de motivasyonlarını yüksek tutacak aktivitelerle desteklemiş oluyoruz” dedi.

“7. nesil kütüphanemizde: yüksek motivasyon, ders çalışmak için uygun – sessiz ve huzurlu bir ortam, ders çalışmak için şevk veren bir atmosfer, teknolojiden uzak dinlenme alanı hedefliyoruz” diye konuşarak sözlerini noktaladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.