SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Benim Oyun Sandığım’ projesi okullarda yaygınlaşıyor!

Bu haber 09 Aralık 2021 - 23:15 'de eklendi.

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Projesi kapsamında, okul öncesi eğitime ulaşamayan çocuklara yönelik “Benim Oyun Sandığım” çalışması yapıldı.

UNICEF ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesi eğitimin teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çalışmaları Torbalı okullarında da yaygınlaştırılıyor. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Temel Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Abdulrezzak Kaldan, Zeliha Ömer Genç Kızılay Müdürü Tarkan Arslan, Berfin Akçokrak Anaokulu Müdiresi Işın Kaya ve İnci Hikmet Tözün Anaokulu Müdürü Erdem Kaya okullarda bulunan anaokullarını ziyaret ediyorlar.

OYUN sandığında çocukların gelişimlerini destekleyecek eğitsel araçlar ve malzemelere yer verilirken; çocuklara ve ebeveynlere de projenin detayları konusunda bilgiler veriliyor. Oyun Sandığına kavuşan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

KALİTE HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

ÖNCEKİ gün beraberindeki heyetle birlikte Taşkesik İlkokulu’nu ziyaret eden Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, öğrencilere oyun sandıklarını hediye etti. Tosun, “Torbalı ilçesi gerek resmi gerekse özel kurumlarıyla güçlü bir okul öncesi alt yapısına sahiptir. Velilerimizin okul öncesi eğitim konusunda bilinçli olmaları ve çocuklarını erken yaşlarda egitim ve öğretime yönlendirmeleri memnuniyet vericidir. Bu alanda bizler de gerekli çalışmaları yürütmek ve ilçemize daha fazla okul öncesi kurum açmak için çaba sarf ediyoruz. Okul ve kurumlarımızın fiziki donanımı güçlendirmek kadar eğitim kalitesinin yükselmesi için de çalışmalarımıza hız veriyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.