SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Ben Kara Fatma’ seyirciyi büyüledi

Bu haber 16 Ocak 2022 - 22:07 'de eklendi.

Nitelikli sanatın merkezi Torbalı’da ‘Tiyatro Günleri’ Torbalı Belediyesi organizasyonuyla başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Savaşımızın 100. yılına itafen hazırlanan, Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızın yaşam öykülerini sahneye taşıyan “Ben Kara Fatma” isimli oyun yoğun bir katılımla sahnelendi

TORBALILI tiyatroseverler ile buluşan oyun, seyirci tarafından ayakta alkışlandı. Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Serkan Tekin, Torbalı’yı nitelikli sanatın merkezi haline getirmeye devam edeceklerini söyledi.

MEHMET Dağıstanlı’nın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Özgür Kaymak’ın üstlendiği oyun, Sevtap Çapan’ın performansıyla izleyici karşısına çıktı. Kurtuluş Savaşı’nda mücadele vermiş bir kadın kahramanı konu edinerek tarihsel bir görünüm ortaya koyan ve aynı zamanda Üsteğmen Fatma Seher Erden’in hayatına da ışık tutan “Kara Fatma” oyununa tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Kara Fatma’nın göstermiş olduğu insanüstü direnişin hikayesi izleyenleri adeta büyüledi.

OYUNUN sonunda Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Serkan Tekin sahneye çıkarak, oyuncu Sevtap Çapan’a Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve salona gelen tiyatroseverler adına teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.