SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediyenin ‘kırsal mahalle’ düzenlemesi faturaları düşürdü

Bu haber 22 Şubat 2022 - 18:51 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi’nin geçtiğimiz ekim ayı meclis toplantısında aldığı karar bugün, bir kez daha vatandaşın yüzünü güldürdü

İLÇEDEKİ bazı yerleşim yerlerinin “kırsal mahalle” statüsü kazanması için yapılan düzenleme İZSU’nun aldığı kararla bölge sakinlerinin yüzünü güldürdü. İZSU, kırsal mahallelerde vatandaşların yüzde 50 daha düşük fatura ödemesi yapmasının önünü açtı.

BUNA göre daha önce Torbalı Belediyesi’nin kırsal mahalle statüsü kazandırdığı, Ahmetli, Arslanlar, Atalan, Bahçelievler, Bozköy, Bülbüldere, Çakırbeyli, Çamlıca, Çaybaşı, Mustafa Kemal Atatürk, Yeni, Dağkızılca, Dağtekke, Demirci, Dirmil, Düverlik, Eğerci, Çapak, Gazi Mustafa Kemal, Göllüce, Helvacı, Kaplancık, Karakızlar, Karakuyu, Karaot, Kazım Karabekir, Kırbaş, Kuşçuburun, Naime, Ortaköy, Ormanköy, Özbey, Pamukyazı, Pancar, Sağlık, Saipler, Subaşı, 19 Mayıs, Şehitler, Taşkesik, Tulum, Türkmenköy, Yazıbaşı, İstiklal, Yeniköy, Yeşilköy ve Yoğurtçular’ın yanı sıra Ayrancılar’ın bir kısmı yüzde 50 daha düşük su faturası ödeyecek.

BU mahalleler önümüzdeki aydan itibaren indirimli tarifeden yararlanacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.