SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediyenin ‘Çocuk Kulübü’ne kayıtlar başladı!

Bu haber 28 Eylül 2023 - 11:51 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi’nin 3-6 yaş arası çocuklar için hayata geçirdiği Çocuk Kulübüne kayıtlar başladı.

TORBALI Belediyesi, çocuklara yönelik kültürel, sosyal ve eğitici faaliyetlerine devam ediyor. Belediye, Çocuk Kulübü için kayıtları almaya başladı. Kültür Sanat Akademisi bünyesinde açılan Çocuk Kulübü’nde Oyun, Türkçe Dil, Müzik, Sanat ve Matematik Atölyeleri gibi faaliyetler yer alacak. 3-6 yaş grubunu kapsayan ve sınırlı sayıda kontenjan olan Çocuk Kulübünde, Okul öncesi öğretmenleri tarafından verilecek olan atölye eğitimleri için başvurular Kültür Sanat Akademisi’nde alınacak.

ÇOCUK KULÜBÜ’NE DAVET

ÇOCUK Kulübü’nde verilecek eğitimlerle öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasını sağlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak da bizlerin görevidir. Biz de bu kapsamda Çocuk Kulübü açarak çocuklarımıza Oyun, Türkçe Dil, Müzik, Sanat ve Matematik Atölyelerinde eğitimler vereceğiz. 3-6 yaş arasındaki bütün çocuklarımız atölyelerimize davetlidir” ifadelerini kullandı. Kaynak: Medya Ege

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.