Torbalı Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit ödemeleri için süre bugün sona erecek. Emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ile işyeri sahiplerinin ödediği Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri için son günü geçiren mükellefler faiz ödeme durumu ile karşı karşıya kalacak.
TORBALI Belediyesi mükelleflerin ödemelerde sıkıntı yaşamamaları ve daha rahat yapabilmeleri için belediyenin veznelerinden veya internet sayfasından online vezne yoluyla da ödeme imkanı sunuyor. Veznelerden ödeme yapmak isteyen ilçe sakinleri ise Torbalı Belediyesi ve Ayrancılar’da yer alan Belediye Hizmet Binası’ndan ödemelerini gerçekleştirebilecek.
BELEDİYEDEN AÇIKLAMA
TORBALI Belediyesi’nden yapılan açıklamada “2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemelerini bugün mesai bitimine kadar yapabilirsiniz. Online ödeme yapmak isteyenler ise www.torbali.bel.tr adresini kullanabilir” ifadelerine yer verdi.















