SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediyeden asker davulculara anlamlı hediye

Bu haber 05 Nisan 2023 - 10:13 'de eklendi.

Arslanlar ve Şehitler Mahallelerinde askere gidecek gençler gece sahur vakti ellerine aldıkları davullarla vatandaşları sahura kaldırıyor. Neredeyse 100 yıldır devam eden gelenekte askere gidecek gençlere, Torbalı Belediyesi Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

ÖNÜMÜZDEKİ yıl farklı celp dönemlerinde askere gidecek olan gençler, kimin başlattığı bilinmeyen gelenek sayesinde topladıkları paralarla askerde ihtiyaçlarını karşılama imkânına kavuşmuş oluyor.

ÖNÜMÜZDEKİ aylarda askere gidecek olan gençler, davul çalmanın çok güzel olduğunu bu geleneğin de devam etmesinden dolayı da çok mutlu olduklarını söyledi. Öte yandan Torbalı Belediyesi asker adayı davulculara Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

DAVULCULARDAN sorumlu Aytekin Özen aracılığıyla gençlere armağan gönderen belediyeye gençler teşekkürlerini sundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.