SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediye tarlalarını hasada hazırlıyor

Bu haber 22 Mart 2023 - 0:53 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, çeşitli mahallelerinde bulunan tarlalarına bu yıl da buğday ekti. Önümüzdeki aylarda hasat başlayacak olan tarlalarda belediye ekipleri hummalı çalışmalarını sürdürüyor

BELEDİYE arazilerinin bulunduğu 7 ayrı mahallede yaklaşık bin 200 dekarlık alana buğday eken Torbalı Belediyesi buradan yaklaşık 700 ton buğday hedefliyor. Hasat edilecek olan buğdayların bir kısmını un, bir kısmını bulgur olarak değerlendirecek olan Torbalı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu ürünleri, ‘Halkın tarlasından halkın sofrasına’ sloganıyla ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtacak.

HASAT ÖNCESİ BAKIM VE KONTROLLERİNİ YAPILIYOR

ÖNÜMÜZDEKİ aylarda hasat başlayacak olan tarlalarda Torbalı Belediyesi ekipleri, hasat öncesi bakım ve kontrollerini yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda tarlalara ot ilacı atan ekipler, hasadın daha verimli olması için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan belediye yetkilileri tüm tarlalarda hummalı çalışmanın devam edeceğini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.