SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediye sporcusundan ilçemize büyük gurur

Bu haber 02 Mayıs 2023 - 0:27 'de eklendi.

Biga Duathlon yarışında ilçemizi gururla temsil edip, kendi kategorisinde (37+) 1. olan Torbalı Belediyesi sporcu ve aynı zamanda koşu takımı antrenörü Oktay Fırat, büyük bir başarıya imza attı.

TORBALILI sporcu Oktay Fırat, önemli bir başarıya imza attı. Bugüne kadar sayısız başarıya imza atan başarılı sporcu son olarak duathlon alanında da önemli bir başarıya imza attı. Hem bisiklet hem de koşarak yapılan bu sporun önemli temsilcilerinden olan Oktay Fırat, bu hafta Biga’da yarıştı.

BİGA Duathlon yarışında ilçemizi gururla temsil edip, kendi kategorisinde (37+) 1. olan Torbalı Belediye sporcusu Fırat, büyük başarıya imza attı.

OKTAY Fırat’ı tebrik eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Hep söylediğimiz gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz…” dedi.

ÖTE yandan Oktay Fırat da kendisine her zaman destek olan, sporun ve sporcunun yanında olan Torbalı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.