SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediye sporcuları, iki dereceyle turnuvaya damga vurdu

Bu haber 10 Mayıs 2023 - 0:42 'de eklendi.

İzmir Okul Sporları Taekwondo turnuvasında Torbalı Belediyesi sporcularından Duru Tek ikinci ile Asya Çetin üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

ANTRENÖR Levent Dereoğlu eşliğinde yarışmalarda üstün bir performans sergileyen 2 sporcu da elde ettiği başarı il ilçemize büyük gurur yaşattılar. İzmir’de düzenlenen Taekwondo Turnuvası, sporseverler ve vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Turnuva heyecan dolu görüntülere şahit olurken, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı müsabakalar ilgiyle takip edildi. Turnuva boyunca var gücüyle mücadele eden sporcular gösterdikleri performansla kentte spor heyecanını adeta doruklara çıkardı.

TURNUVADA mücadele eden sporcuların müsabakaları heyecan dolu geçti. Sporcular birbirlerine üstünlük kurabilmek adına tüm becerilerini sergilediler. Seyir zevki yüksek ve bir o kadar da heyecanlı müsabakaların yaşandığı turnuvaya minik altı, minik, yıldız ve gençler kategorilerinde farklı sikletlerde olmak üzere çok sayıda sporcu katıldı

BAŞKAN TEKİN, ‘SPORUN VE SPORCUNUN DAİMA YANINDAYIZ’

SPORU toplumun her kesimine yaymak, gençlerin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek için sportif etkinliklere oldukça önem verdiklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Gerçekleştirdiğimiz hizmetler kapsamında her alanda çalışmalarımızı sürdürürken, spor alanında da kentimize yenilikler kazandırmaya devam ediyoruz. Spor etkinliklerini yaygın hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlıklı bireyler için sporun olmazsa olmaz öneminin farkındayız’ dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.