SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediye ile vatandaş kucaklaşacak

Bu haber 05 Mayıs 2024 - 23:58 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, ilçe genelinde, “Mahalle Buluşmaları” gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşların, fikir, öneri ve projeleriyle yerel yönetime dahil edilmesi amaçlanıyor.

BELEDİYE Başkanı Övünç Demir, ortak akılla kent yönetimi anlayışı doğrultusunda, vatandaşlarla bir araya gelecek. “Mahalle Buluşmaları” Torbalı’nın tüm mahallelerini kapsayacak şekilde, her mahalleye özel olarak gerçekleştirilecek.

İLK BULUŞMA KAPLANCIK’TA

İLK buluşma bugün akşam saat 19.30’da Kaplancık köy meydanında düzenlenecek. Düzenlenecek buluşmada vatandaşlar, Belediye Başkanı Demir ile bizzat görüşüp fikir, öneri, istek ve projelerini paylaşma fırsatı bulacak.

HEMŞEHRİLERİMİZLE İSTİŞARE EDECEĞİZ

BAŞKAN Demir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Esas makamımız mahallelerimizdir” diyerek 60 mahallemizin tamamını kapsayan Halk Buluşmaları’na başlıyoruz. Acil çözüm isteyen konuları mahalleli ile birlikte oylayacak; çalışma planımız için hemşehrilerimizle istişare edeceğiz. Katılımcı ve şeffaf bir yönetimin en güzel örneklerinden birini yaratacağımız buluşmalarımızın ilki, 6 Mayıs Pazartesi (bugün) akşamı gerçekleşecek. Bir çay içip sohbet etmek isteyen tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.