SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediye Deprem Bilinçlendirme semineri verdi

Bu haber 18 Ağustos 2023 - 11:45 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) iş birliği ile ilçe sakinlerine afet ve acil durumlara hazırlıklı olması ve farkındalık düzeylerinin artırılması amacıyla seminer verdi.

YAŞANILAN afetler sonrası deprem bölgesine ve depremzedelere yardımlarını ulaştıran Torbalı Belediyesi, bir yandan da ilçede ihtimal bir afete karşı ilçe sakinlerinin bilinçlenmesine devam ediyor. Torbalı Belediyesi ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) iş birliği ile ilçe sakinlerine afet ve acil durumlara hazırlıklı olması ve farkındalık düzeylerinin artırılması amacıyla seminer verdi..

17 AĞUSTOS 1999 depreminin 24. yılında verilecek olan seminer saat 19:00’da İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Verilen seminere tüm ilçe sakinlerini davet eden Torbalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Bilinç Hayat Kurtarır…  17 Ağustos 1999 depremi yıldönümünde vatandaşlarımızı bilinçlendirmek amacıyla “Deprem Bilinçlendirme Semineri” düzenledik” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.