SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediye, Ayrancılar’da voleybol kursu açtı

Bu haber 12 Ağustos 2023 - 15:23 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi kursları kaldığı yerden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Ayrancılar sakinlerinden gelen talep üzerine bölgeye Voleybol Kursu açtı

TORBALI Belediyesi kursları kaldığı yerden devam ediyor. Sportif, kültürel ve sosyal kurslar açarak ilçe sakinlerine hizmet veren Torbalı Belediyesi bu kapsamda Ayrancılar’dan gelen yoğun talep üzerine bölgeye Voleybol Kursu açtı.

6-10 YAŞ arası çocuklara yönelik Voleybol ve Temek Hareket Eğitim Kursu için kayıtlar ise dün başladı. 18 Ağustos tarihine kadar devam edecek kursa yoğun katılım olması bekleniyor. Ayrancılar Kapalı Spor Salonunda verilecek eğitime başvurular online veya Ayrancılar Kapalı Spor Salonu’na giderek yaptırılabilecek.

KONUYA ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada “Ayrancılar’da Voleybol ve Temel Hareket Eğitimi kursu açıyoruz… 6-10 yaş arası çocuklarımız için olan kursumuza 10 Ağustos-18 Ağustos tarihleri arasında kayıt yaptırabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.