SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediye, Ayrancılar’da sıcak asfalt serimine devam ediyor

Bu haber 14 Mayıs 2023 - 23:13 'de eklendi.

Torbalı’da yol seferberliği sürdüren Torbalı Belediyesi, ilçede alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan, çevre mahallelerde de seferberlik sürüyor.

TORBALI Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde devam ettirilen yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, sık kullanılan bölgelerde çalışmalar devam ediyor.

EKİPLER, Ayrancılar İnönü Mahallesi Ahmet Adaman Caddesi sıcak asfalt serimine devam ediyor. Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

ÖZELLİKLE üreticilerin ve İzmir Aydın yolunda yaşanan trafik yoğunluğuna yakalanmak istemeyen vatandaşların kullandığı yolda başlayan çalışmalar kısa sürede tamamlanıyor. Öte yandan yol çalışmalarına devam eden ekipler Ayrancılar’da da hummalı bir çalışma ise devam ediyor.

ÖNCESİNDE kazıma işlemi yapılırken, hemen ardından caddeye sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Öte yanda bölge sakinleri, çalışmalar sonrası Torbalı Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.