SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Belediye adına yarışan sporcudan büyük başarı

Bu haber 14 Haziran 2023 - 1:21 'de eklendi.

İzmir geneli düzenlenen Olimpik İl yarışmaları Halkapınar Seha Aksoy’da koşuldu. Yüzlerce sporcunun katıldığı yarışmaya Torbalılı sporcu Gökdeniz Gencelmez, damgasını vurdu

AYNI zamanda Aydın Adnan Menderes Spor Bilimleri Fakültesi’nde okuyan genç sporcu 100 metre koşusunda büyük bir başarıya imza attı. 100 metre parkurunda rakiplerini geride bırakan başarılı sporcu 11.78 saniyede koşarak birinci oldu. Torbalı Belediyesi adına yarışmaya katılan Gencelmez, tüm yaş kategorilerinde birinci oldu.

TORBALI’NIN İSMİNİ HER ZAMAN BAŞARI İLE DUYURMAK İSTİYORUM

BAŞARI çıtasını her geçen gün yükseltmeyi hedeflediğini söyleyen Gökdeniz Gencelmez, “Kendimi her geçen gün geliştirmeye devam ediyorum. Dün düzenlenen 100 metre yarışında güzel bir başarı elde ettim. Çalışmaya ara vermeden yeni rekorlar kırmak istiyorum. Torbalı’nın ismini her zaman başarı ile duyurmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.