SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bekka’nın çiftliğinde kurbanlıklar kapış kapış satılıyor…

Bu haber 17 Haziran 2021 - 16:13 'de eklendi.

Torbalı’nın Karakuyu Mahallesi’nde bulunan Bekka Entegre Et Tesisleri’nde hareketli günler başladı. Kurbanlık dana, düve, koç bulunan çiftlikte, satış ve kesim yapılmasının yanı sıra, hayvan sahipleri için etler ve kemikler hidde adedine göre eşit şekilde ayrılabiliyor. Hisse satışı da yaptıklarını söyleyen Enes Zeybeker, “Hijyenik ve raylı sistemde kesilen hayvanlar, belirlenen saatte kesilip kurban sahibine teslim ediliyor” dedi.

YAKLAŞAN Kurban Bayramı ile birlikte yüzde 100 yerli besi, canlı kurban satış ve kesim hizmeti sunan Bekka Entegre Et Tesisleri’nin Karakuyu’daki çiftliğinde, ‘kurban hareketliliği’ başladı. Yarım asra yakın süredir hizmet veren Bekka’nın işletmecilerinden Mehmet Zeybeker, Kurban Bayramı öncesinde hem canlı hayvan satışı hem kesimi ile satışlarda farklı alternatifler sunduklarını açıkladı. İster kilo ile hayvanları alabilen vatandaşlar, isterler de canlı olarak pazarlık yapabiliyor.

KAYNAĞI BELLİ, YÜZDE 100 YERLİ BESİ

ZEYBEKER, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çiftliğimizde kurbanlık olarak satışa sunulan kaynağı belli, yüzde 100 yerli besi olan tüm küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar, öncelikle uzman veteriner hekimler tarafından sağlık kontrolünden geçiriliyor. Kurbanlıklar, uzman kasaplar tarafından, sağlıklı ve hijyenik şekilde kesiliyor. Kesimlerimiz İslami kurallara uygun olarak, hijyenik ortamda, raylı sistemde, randevulu olarak yapılmaktadır. Kesilen dana havada parçalara ayrılır, dananın derisi otomatik makine ile soyulduğu için, tek parça ve hasarsız bir şekilde çıkarılır” dedi.

‘1.800 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA HER BÜTÇEYE UYGUN HİSSE SATIŞIMIZ VARDIR’

BEKKA Entegre Et Tesisleri’nde kurbanlık dana, düve, kuzu ve koç bulunduğunu söyleyen bir diğer işletmeci Enes Zeybeker ise “Hisse satışlarımız mevcuttur. 1.800 TL’den başlayan fiyatlarla her bütçeye uygun hisse satışımız vardır. Köyden tüketiciye aracısız sağlıklı et imkanı sunuyoruz. Yaylalarda otlamış hayvanlarımız hijyenik ve İslami kurallara uygun olarak kesilmektedir. Hayvanlarımız, Kurban usullerine uygun şekilde 7 eşit parçaya tesislerimizdeki imkanlar kullanılarak ayrılıyor. Sektörün öncü ve güvenilir firması Bekka, et ve et ürünlerinde tüketici beklentilerinin üstünde hizmet ve kalitede ve en son yeniliklerden faydalanan insana ve hayvana saygılı bir işletmedir” diye konuştu.

‘HİJYENİK VE RAYLI SİSTEMDE KESİLEN HAYVANLAR, BELİRLENEN SAATTE KESİLİP KURBAN SAHİBİNE TESLİM EDİLİR’

“KESİMLERİMİZ randevulu olarak yapıldığından, hijyenik ve raylı sistemde kesilen hayvanlar, belirlenen saatte kesilip kurban sahibine teslim edilir” diye sözlerine devam eden Enes Zeybeker, “Bunun neticesinde müşterilerimiz için çok değerli olan zaman, etkin bir şekilde değerlendirilmektedir.  Değerli vatandaşlarımızın güveni ve memnuniyeti için hijyen, kalite ve hız konusunda elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan firmamız, ilke ve prensiplerinden ödün vermeden çalışmaya devam etmektedir. Kurbanlıklarımızı yerinde görmek ve fiyat almak isteyen vatandaşlarımızı, Torbalı’nın Karakuyu Mahallesi içinde bulunan çiftliğimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu..

İRTİBAT:

Mehmet Zeybeker: 0543 606 97 11

Enes Zeybeker: 0543 606 96 05

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.