SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bekçiler sayesinde pazara huzur geldi

Bu haber 02 Şubat 2023 - 1:57 'de eklendi.

2019 yılının Mart ayında Torbalı’da göreve başlayan bekçiler, günün her saati attıkları devriyelerle güven vermeye devam ediyor. Özellikle kalabalığın yoğun olduğu yerlerde dolaşarak olası suçların önüne geçen bekçiler perşembe pazarında hırsızlık olaylarının sonunu getirdi.

TORBALI’DA asayişi sağlamak amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli denetimler sürdürülüyor. Vatandaşların can ve mal güvenliğini korunmasında caydırıcı güç olarak yoğun bir şekilde devriye atan 15 bekçinin çalışmalarından olumlu sonuçlar alınmaya başlandı. Bekçiler her hafta yüzlerce kişinin geldiği perşembe günü kurulan semt pazarını mercek altına aldı.

PERŞEMBE günü kurulan semt pazarına çevre İlçelerden gelen insanlarla birlikte her hafta yoğunluk yaşanıyor. Kalabalığı fırsat bilen şahısların yaptıkları cüzdan ve çanta hırsızlığının önüne geçilmesi amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil polisler ile bekçiler denetimlerini artırdı.

PAZARDA gün boyu devriye atan bekçilere yakalanmaktan endişe edenler hırsızlar pazara gelmez oldu. Yapılan denetimlerle son haftalarda perşembe günü kurulan semt pazarında hırsızlık olayı yaşanmıyor. Esnaf hırsızların semt pazarın temizlenmesiyle rahat bir nefes alırken denetimlerin devam ettiği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.