SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Beautea Özlem Çelik, Torbalı Caddesi’ne güzellik merkezi açtı

Bu haber 26 Mayıs 2023 - 7:48 'de eklendi.

Uzun yıllardır güzellik sektöründe olan ve son 2 yıldır da bu işi profesyonel olarak yapan, sattığı Beautea Zayıflama Çayı ile duyuran Özlem Çelik güzellik merkezi açtı

ERTUĞRUL Mahallesi Torbalı Caddesi üzerindeki mahalle muhtarlığı binası yanında yer alan dükkanı ‘güzellik merkezi’ne çeviren Özlem Çelik, geçtiğimiz hafta müşteri kabul etmeye başladı. Bayanların uğrak mekanları arasında olması beklenen Özlem Çelik VİP Güzellik’te lazer epilasyon, cilt bakımı, iğnesiz mezoterapi, protez tırnak, kalıcı oje, lipocrash sıkılaşma, G5 selülit giderme, ölçülü kaş alımı ve leke-akne bakımları gibi birçok işlem yapılacak.

‘DÜKKAN AÇTIĞIM İÇİN BAYANLARIM ÇOK MUTLU OLDU’

SEKTÖRDE olduğu süre boyunca ilk dükkânını açmanın mutluluğunu yaşadığını anlatan Özlem Çelik, böylesine şık bir mekan açmasından dolayı Torbalılı bayanların ilgisiyle karşılaştığını dile getirdi.

‘TEK SEANSTA 3 CM İNCELME SAĞLAYAN CİHAZ İLE HİZMET VERİYORUZ’

AYNI zamanda Torbalı’da yıllardır Beautea Zayıflama Çayı’nın bayiliğini yapan Çelik’in sahibi olduğu işletmenin şık ve modern tasarımıyla dikkatleri çekiyor. Üç işlem odası bulunan merkezde, ayrıca sadece tek seansta 3 cm incelme bulunan cihaz da bulunuyor. Bu cihaz sayesinde çok kısa sürede incelmek isteyenlerin amacına ulaştığını ifade eden Çelik, bilgi almak isteyen bayanları beklediklerini belirtti. Özlem Çelik VİP Güzellik İletişim: 0 552 782 43 46 – 0 552 931 54 99

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.