SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

BBP’li Fidaner’den THK ziyareti

Bu haber 27 Şubat 2022 - 2:46 'de eklendi.

Göreve gelir gelmez yaptığı ziyaretlerle dikkat çeken Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Fidaner’in son adresi Türk Hava Kurumu oldu.

YAPTIĞI çalışmalarla parti tabanında ve ilçe kamuoyunda büyük takdir toplayan Fidaner’e ilçe yönetimi de eşlik etti. Fidaner, burada yaptığı açıklamada, “Pandemi sürecinde yaşadığımız sorunların bitiminde, ilçemizin, çok önemli kurumlarından, Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi Başkan ve yöneticilerine, İzmir 1.Bölge koordinatörümüz Feyzullah Turan ve Yönetim Kurulu üyelerimizle nezaket ziyaretinde bulunduk.

TÜRK Hava Kurumu, Torbalı Şube Müdürü Sayın İsmail Dinçer, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kurum Müdiresi Hatice Sümer hanımefendinin, gösterdikleri misafirperverlik için, şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.