SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

BBP’li Fidaner gazetecilerin gününü kutladı

Bu haber 10 Ocak 2022 - 21:59 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

FİDANER, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan basın, halkın haber alma özgürlüğünün en önemli ve etkili aracıdır. Gazetecilik; büyük fedakârlık isteyen,  zor şartlarda yürütülen onurlu bir meslektir.

MESLEK etiğine ve tarafsızlık ilkesine riayet ederek görevini hakkıyla yapan basının varlığı, ülkemizin ve Torbalımızın gelişmesi açısından çok önemlidir.

İLÇE halkımızın, sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesi, haberlerin geniş kitlelere ulaştırılması,  problemlerine sağduyulu çözümler bulunması, ilçemizin tanıtımının yapılması, eğitim alanındaki iyi örneklerin geniş kitlelerle ulaştırılması, basınımızın çalışmaları sayesinde olmaktadır.

SİZ kıymetli basın mensuplarının varlığı, biz siyasilere her zaman güç vermektedir. Zaman ve mekân gözetmeksizin gece gündüz demeden gözümüz kulağımız olan basın mensuplarımızın,

10 OCAK Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, hayatını kaybeden basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.