SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

BBP Torbalı, Atatürk ve şehitler için lokma döktürdü!

Bu haber 11 Kasım 2022 - 1:55 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Torbalı İlçe Başkanlığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım’da eski belediye meydanında lokma döktürdü. İlçe Başkanı Zeynel Fidaner, “Biz bu tür etkinlikleri birlik, beraberlik ve kucaklaşmak adına yapıyoruz. Biz parti olarak Atamıza, atamızın ilkelerine ve inkılaplarına sahip çıkıyoruz. Biz tüm etkinliklerimizde Atatürk’ü anmadan geçmeyiz” dedi.

FİDANER, “Atamızın vefatının 84. Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhuna yapmış olduğumuz lokma hayrımızı Allah kabul etsin. Allah tüm şehitlerimizin ruhlarını şad eylesin. Onlar için ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Milletimiz ona minnettar. Biz de Atamıza olan vefa borcumuzu kısmen de olsa yerine getirmeye çalışıyoruz. Allah kabul etsin” dedi.

İLÇE Başkanı Fidaner, siyasi hayatlarında ‘demokrasi’ diyerek Cumhuriyet’e ve değerlerine, Mustafa Kemal Atatürk’ün vatan ve millet ülküsüne sahip çıktıklarını aktararak, “Mustafa Kemal Atatürk’ün, onun sevk ve idaresinde millet için ve vatan için mücadele etmiş, Türk demokrasisi için hayatını vakfetmiş, devletin bekası ve milletin birliği için canını feda etmiş kahramanlarımızı ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.