SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Baytekin’den Türkiye Meclis Üyeleri Birliği’ni Ziyaret

Bu haber 18 Aralık 2023 - 22:47 'de eklendi.

CHP Torbalı’nın en iddialı belediye başkan aday adaylarından olan Yıldırım Baytekin, ziyaretlerine devam ediyor.

ADAY adaylık sürecinin başladığından beri ziyaretlerini sürdürerek projelerini anlatan  Baytekin”in bugün ki ziyareti  belediye meclis, il genel meclisi , belediye başkanlığı görevini yapmış ve yapanların bir araya gelerek kurulan Türkiye de 76 il ve ilçelerinde temsilcileri olan   Türkiye meclis üyeleri birliğini ziyaret  etti.

BİRLİK GENEL BAŞKANI YALÇIN KOCABIYIK

BAŞKAN Kocabıyık şu an Torbalı Belediyesinde meclis üyesi ve birliğin Torbalı Temsilcisi olan Yıldırım Baytekin’i çok iyi tanıdıklarını onun eğitimci olması nedeniyle Torbalıda her kesimden olan vatandaşların çocuklarına eğitimde katkısı olmuş , aynı zamanda chp teşkilatlarında bulunup meclis üyesi olan çalışkan  özverili kişiliği olan bir arkadaşımızdır ; kendisine başarılar diliyorum dedi.

BAŞKAN ADAY ADAYI YILDIRIM BAYTEKİN

BAYTEKİN birliğin misafirperverliğinden dolayı siz tecrübeleri olan siyasette değişik görev almış kişilerin karşısında benim fazla söyleyecek neyim olabilir ki ; ancak ben Chp teşkilatlarında 2004 yılından beri bulunmuş  meclis üyesi olmuş ve şimdi de tecrübelerimle ve projelerimle başkan aday adayı oldum. Torbalı bu seçimlerde seçimi kazanması için değişik görüşte olsun olmasın vatandaşlara ulaşmalı oy istemelidir,  beni her  kesimden vatandaşlarım tanırlar onun için ben kendimi avantajlı buluyorum

TORBALI SEVDAM

TORBALI’YA Torbalı insanına sevdalıyım  “Bizim sloganımız Sevdam Torbalı’dır. Torbalıyı ve Torbalılılara yıllardır birçok alanda hizmet verdim. Bununla da hep gurur duydum. Ayrıştırmadan herkese eşit yaklaşacak şekilde projelerimizi hazırladık. Sosyal Demokratlık neyi gerektiriyorsa o şekilde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.