SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayramdan önce uçak biletinizi alın!

Bu haber 10 Haziran 2023 - 9:25 'de eklendi.

Ucuz uçak bileti bulma, uçak bileti kampanyalarını yakalama yeteneği sık seyahat eden gezginlerin uzmanlık alanlarından birisi. Çünkü seyahat etmeyi seviyoruz ve bunun için bir servet ödemeyi istemiyoruz. Bugün uçak bileti ücretleri seyahatimizin büyük bir bölümünü kapsıyor. Özellikle de bayram tatillerinde ucuz uçak bileti aranıyor. Peki, ucuz uçak bileti nasıl alınır?

TEPEKÖY Mahallesi’ndeki Merkez Orhaniye Cami karşısında hizmet veren Şirinler Turizm firması sahibi Tamer Özev, Kurban Bayramı nedeniyle ucuz uçak bileti almak isteyenlerin erken davranması gerektiğini, yoksa bilet fiyatlarının arttığını söyledi.

ŞU GÜNLERDE BİLETLERİMİZİ ALIRSAK, HEM UYGUN FİYATTAN ALIRIZ, HEM DE PARAMIZ CEBİMİZE KALIR

İŞLETMECİ Özev, “Uçak bileti fiyatları gidilecek döneme bağlı olarak değişiyor. Birçok kişi Sömestr, Kurban ve Şeker Bayramı gibi dönemlerde tatile çıkmayı tercih ediyor. Yine ülkemizde okulların tatil olduğu, en çok izinlerin kullanıldığı Ocak-Şubat / Haziran-Ağustos arasındaki dönemde yüksek talepten dolayı uçaklar dolu oluyor. Bu dönemlerde uçak biletlerinin daha yüksek olduğunu unutmayalım. Yani Kurban Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde biletlerimizi alırsak, hem uygun fiyattan alırız, hem de paramız cebimize kalır” dedi.

UÇAK BİLETİNİZİ ERKEN ALIN

EĞER uçuş tarihlerinizi bu dönemlerin başlangıç ve bitiş dönemlerine mecburen denk geliyorsa, büyük ihtimalle daha pahalı uçacaksınız anlamına geliyor. Ucuza uçmak için erkenden bilet almanız şart. Çoğu havayolunda, en ucuz koltuklar satıldıktan sonra kalan koltukların daha yüksek fiyatlara satıldığını söyleyen Özev, “Özellikle yoğun seyahat dönemlerde, rezervasyonunuzu geç yaparsanız fazla ödeme yaparsınız. O nedenle uçak biletinizi geç kalmadan alın” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.