SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayramda Şirinler Turizm’den muhteşem Karadeniz turu…

Bu haber 28 Mayıs 2022 - 1:39 'de eklendi.

Ahşap köy evlerini gördüğünüz, yayla yaşamının içine karıştığınız, bölge halkını ve ekolojik hayatı yakından tanıma fırsatı yakaladığınız bir Karadeniz turu hayal edin. Şirinler Turizm, bunların tümünü ve daha fazlasını yaşamak isteyenleri yeşilin birçok tonuna sahip eşsiz bölgeye götürecek.

TORBALI’NIN kaliteli ve güvenilir turizm firması Şirinler, yepyeni bir tur ile ilçe halkının karşısına çıkacak. Deneyimli firma, Kurban Bayramı tatilinde düzenleyeceği Karadeniz turu ile fark yaratacak.

SON dönemde özellikle yeşilin hakim olduğu ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Karadeniz’i görmek isteyenler bu bölgeye akın ediyor. Torbalı’nın güvenli turizm şirketi Şirinler de 11-17 Temmuz ayında bölgeye gezi düzenleyecek. 6 gece 7 gündüz sürecek olan bu turun büyük ilgi görmesi bekleniyor.

ŞİRİNLER Turizm firmasının işletmecisi Tamer Özev, Karadeniz turuna tüm Torbalı halkını davet ettiklerini söyleyerek, tur bedelini herkesin katılabilmesi için uygun fiyatta tuttuklarının altını çizdi.

Şirinler Turizm İletişim: 0538 827 80 67 – 0232 855 60 17

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.