SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayramda İZBAN ve ESHOT ücretsiz olacak

Bu haber 26 Haziran 2023 - 0:52 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm toplu taşıma araçları Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet verecek

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, Metro ve Tramvay işletmeleri, İZTAŞIT araçları ile Büyükşehir-TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN, 4 günlük Kurban Bayramı’nda ücretsiz hizmet verecek. ESHOT, mezarlıklar için de özel otobüs seferleri yapacak.

OTOBÜS SEFERLERİ ARTACAK

ESHOT, İZULAŞ ve İZTAŞIT araçları, kamu personelinin idari izinli sayılacağı 26 ve 27 Haziran tarihlerinde Cumartesi sefer programına göre çalışacak. Bayram günlerinde ise pazar çalışma programı uygulanacak. Otobüsler, arife günü ile bayramın ilk üç gününde tüm kabristanlara ek seferler yapacak.

YAZ sezonu ile birlikte Urla, Seferihisar, Foça, Gümüldür, Dikili, Karaburun ve Çeşme ilçelerine yönelik yolcu artışı dikkate alınarak, bu bölgelere çalışan hatlara takviyeler de ayrıca yapılacak.

ESHOT’UN Baykuş Seferleri de Gaziemir, Çiğli, Bornova, Buca ve Narlıdere ilçelerinden Konak’a olacak şekilde haftanın her günü gece yarısından sabaha kadar devam edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.