SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayram tıraşınızı son güne bırakmayın!

Bu haber 07 Temmuz 2022 - 3:54 'de eklendi.

Kurban Bayramı öncesinde müşteri yoğunluğu yaşayan Torbalı’daki erkek kuaförleri, gece geç saatlere kadar mesai yapmaya başladı. Hüseyin Yener Caddesi üzerinde hizmet veren Erdem Erkek Kuaförü sahibi Erdem Sökmen, vatandaşların bayram tıraşını son güne bırakmamasını söyledi.

BAYRAM öncesi vatandaşların en fazla uğradığı işyerlerinin başında berber ve kuaförler geliyor. Bayram dolayısıyla müşteri yoğunluğu artan berber ve kuaförleri yoğun bir mesai bekliyor. Bayram öncesinde müşteri sayısının normal günlere oranla daha çok arttığını belirten berber ve kuaförler, durumdan memnun olduklarını söylediler.

BAYRAM öncesi günde yaklaşık onlarca kişiyi tıraş ettiğini ifade eden duayen kuför Erdem Sökmen, “Bayrama bir hafta kala bizim de mesaimiz başladı. Özellikle son üç gün artık sabahlamak zorunda kalıyoruz. Vatandaşlar genelde tıraşı son günlere bırakıyor. Dolayısıyla bizlerde son günlerde sabaha kadar çalışmak zorunda kalıyoruz. Halkımızdan ricamız, bayram tıraşlarını son güne bırakmasınlar” dedi. Sökmen, Torbalı halkının özel günlerde giyimine ve kuşamına özen gösterdiğini vurgulayarak, “Bu da işimizin bayram haftalarında yoğunlaşmasını sağlıyor. Bayram sebebiyle sabahlara kadar çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.