SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayram öncesi market ve semt pazarları mercek altında

Bu haber 30 Nisan 2022 - 19:25 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bayram öncesi yoğun mesai harcıyor. Market ve semt pazarlarını mercek altına alan ekipler, etiket fiyat denetimi ve SKT denetimi gerçekleştirdi

İLÇE genelindeki bütün marketlerde denetim yapan ekipler, kurallara uymayan marketlere cezai işlem uyguladı. Zabıta ekipleri ayrıca Tepeköy Mahallesi’nde kurulan semt pazarında da denetimlerde bulundu. Tezgahlardaki etiket fiyatlarını ve pazarcı esnafının sınır ihlal aşımın denetleyen ekipler kurallara uymayanlara ise cezai işlem uyguladı.

TORBALI Belediyesi Zabıta ekiplerinin bayram öncesi ilçe sakinlerinin mağduriyet yaşamaması için denetimlere devam edeceği öğrenildi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, yaptığı açıklamada “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçemizdeki market, pazar yeri ve çarşıda, halkımızın sağlığı ve ürünlerdeki fiyat uygulamaları konusunda denetimlerde bulundu. Halkımızın sağlığını ve ekonomik koşullarını ön planda tutuyor, sizin için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.