SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayram alışverişi yapacaklar dikkat! Bugün pazar kurulacak

Bu haber 08 Temmuz 2022 - 5:00 'de eklendi.

Cumartesi gününün Kurban Bayramı olması nedeniyle ilçede büyük hareketlilik yaşanıyor. Şüphesiz en büyük yoğunluk ise Arefe Günü, yani bugün yaşanacak

İLÇEDE her bayram Arefe Günü kurulan semt pazarları bugün kurulacak. Tepeköy pazarı Arefe günü(bugün) yeniden kurulacak. Ayrancılar’da ise kısır pazarı 8 Temmuz cuma günü kurulacak.

TORBALI Belediyesi’nden yapılan açıklamada “İlçemiz Tepeköy Mahallemizde hizmet veren Tepeköy Pazaryeri 8 Temmuz 2022 Cuma günü (bugün), Ayrancılar mahallemizde hizmet veren Ayrancılar Pazaryeri ise 8 Temmuz 2022 Cuma günü (bugün) açık olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

ÖTE yandan vatandaşın alışverişini tam anlamıyla yapabilmesi için semt pazarları geç saatlere kadar hizmet verecek. Torbalı Belediyesi de pazarlarda denetimlerini artıracak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.