SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Baykara’nın ilk ‘bağımsız’ toplantısı

Bu haber 07 Ağustos 2021 - 23:43 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta “Belediyede doğuluları istemiyorlar” diyerek CHP’den istifa ettiğini açıklayan Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baykara, Bağımsız Meclis Üyesi olarak ilk toplantısına katıldı.

CHP’DEN istifa eden Baykara’nın belediye komisyonlarındaki görevleri ise devam ediyor.

OTURUM PLANI DEĞİŞTİ

DAHA önce İlknur Demirtaş ve Mustafa Akbıyık’ın istifaları ile değişen meclis oturum planı, Baykara’nın istifası ile bir kez daha değişmiş oldu. Uygur’un vefatı ile beraber Mithat Tekin’in belediye başkanı olmasından dolayı Tekin’den boşalan koltuğa CHP yedek meclis üyesi Engin Gülten oturdu. İlknur Demirtaş’ın Deva Partisi’nden, Mustafa Akbıyık’ın da CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçmesi sonucu AK Parti’nin meclis üye sayısı 12’ye yükselmiş oldu. Toplam 31 meclis üyesinin görev yaptığı Torbalı Belediyesi’nde CHP’nin 16,  MHP’nin 2, Bağımsız 1 meclis üyesi görev yapıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.