SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayındır’lı iki kız kardeş, Torbalı’ya kuaför açtı

Bu haber 19 Nisan 2023 - 6:45 'de eklendi.

Bayındır’da yıllardır bayan kuaförlüğü yapan iki kız kardeş, Torbalı’ya dükkân açtı. Genç işletmeciler, dükkânlarına müşterilerini kabul etmeye başlarken, işletmelerinin resmi açılışını ise 25 Nisan saat 15.00’te yapacaklar.

GALA Bayan Kuaförü, ikinci şubesini Alpkent Mahallesi 1046 Sokak üzerine açtı. Gülce Sezerol ile Ayşegül Aksuiç kardeşlerin işleteceği mekân resmi açılışını ise bayramdan sonra yapacak. Kuaförlük alanında deneyimli olan kız kardeşler mekânlarına müşteri kabul etmeye başlarken, Gala Kuaför’de gelinbaşı, nişanbaşı, sözbaşı, saç kesim,  saç boya, omre, somre gibi kuaförlük alanına giren tüm hizmetleri yapacak.

KUAFÖRLÜK ÜZERİNE 16 SERTİFİKAMIZ VAR

ÇIRAKLIKTAN bu yana bu mesleğin içinde olduklarını söyleyen Gülce Sezerol, bayan kuaförlük eğitimlerini aldıklarını ve 16 akademik sertifikalarının olduğunun altını çizdi.

‘DAHA FAZLA KİTLEYE ULAŞMAK İÇİN TORBALIYI TERCİH ETTİK’

YAPTIKLARI işin hakkını verdiklerini ve daha fazla kitleye ulaşmak için Torbalı’yı tercih ettiklerini ifade eden Ayşegül Aksuiç ise, tüm Torbalılı bayanları son derece modern ve şık mekanlarına beklediklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.