SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayındır’dan Torbalı’ya yeni şef

Bu haber 15 Eylül 2020 - 13:17 'de eklendi.

Torbalı Orman İşletme Şefliği’nde görev değişimi yaşandı. 5 yıldır ilçede şeflik yapan Ali Sevim’in yerine Emrah Boz’un ataması yapıldı. Boz, hafta başında yeni görevine başladı

Torbalı Orman İşletme Şefliği sorumluluk sahası içerisinde yer alan orman alanlarının korunması ve genişletilmesi amacıyla yılın her döneminde faaliyetlerine devam ediyor. Şeflik ekipleriyle yaz aylarında orman yangınlarına gerekli takipleri yaparak yangınlara en kısa sürede müdahale ediliyor. Yangın riskinin en az olduğu aylarda ise ağaçların bakımları yapılarak önceden belirlenen alanlara ağaçlandırma işlemleri başlıyor. Yılın 12 ayında aktif bir şekilde çalışmaların devam ettiği Torbalı Orman İşletme Şefliği’nde görev değişikliğine gidildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Torbalı Orman İşletme Şefliği’nde geçtiğimiz aylarda Dağtekke Şefi Hüseyin Ali Ergül görevlendirildi. Kurumdaki iki şefin olmasıyla birlikte devam eden çalışmalar hızlandı. Torbalı Orman İşletme Şefliği’nde 5 yıldır özverili bir şekilde çalışarak önemli işlere imza atan Ali Sevim’in görev yerinin değişmesinin ardından boş kalan Torbalı Şefliği’ne Emrah Boz atandı. Daha önce Bayındır ve Bursa’da görev yapan Emrah Boz, Torbalı’daki görevine salı günü başladı. Saha tecrübesi olan genç Torbalı Orman İşletme Şefi Emrah Boz, “Bursa ve Bayındır ilçesinde görev yaptım. Bayındır’da görev yaptığımdan dolayı Torbalı’daki ormanlık alanlara fazla yabancı değilim. Dağtekke Şefimiz Hüseyin Ali Ergül ile ilçe genelindeki ormanlık sahalarda çalışmalara devam edeceğiz. Orman yangınlarında kritik son bir aylık döneme girdik. Ekiplerimizle gelen bütün ihbarları değerlendirerek 2020 yılını büyük çapta bir orman yangını olmadan bitirmeyi hedefliyoruz. Torbalı’da bu sene büyük çapta bir yangın yaşanmadı. Vatandaşların ormanlık alanlarda ateş yakmamalarına dikkat etmelerini özellikle rica ediyoruz” diyerek sözlerine nokta koydu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.