SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayındır Balcılar Kiraz Festivali 10. yılında

Bu haber 14 Haziran 2022 - 0:40 'de eklendi.

Torbalı’nın komşu ilçesi olan Bayındır’ın Balcılar Mahallesi Kiraz Festivali 12 Haziran Pazar günü 10. kez kutlandı.

FESTİVALE, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, Bayındır Kaymakam Vekili Fatih Aksoy ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in yanı sıra ilçenin daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, üreticiler ve vatandaşlar katıldı.

SAYGI duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan festival AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bayındır Kaymakam Vekili Fatih Aksoy ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in konuşmaları ile devam etti.

BAYINDIR Belediye Başkanı Uğur Demirezen konuşmasında; “İlçemizdeki tüm kiraz üreticilerimize, mahallerimize bol ve bereketli bir sezon dilerim. Kiraz gibi emek emek işlediğimiz bir sevgiyle 10.Balcılar Kiraz Festivalimizi büyük bir coşku ile gerçekleştiriyoruz. Öncelikle Balcılar mahallesi sakinlerimize, tüm hemşerilerimize, tüm misafirlerimize, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

ŞENLİK Bayındır Müzekke Susamcıoğlu Anaokulu öğrencilerin mehter ve Bayındır Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin folklor gösterileri ile devam etti. Festival kapsamında düzenlenen En İyi Kiraz ve Kiraz Güzeli yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Festivalde son olarak ünlü sanatçı Öykü Gürman sahne aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.