SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayanların uğrak yeri olacak ‘kişisel bakım merkezi’ Muratbey’de açıldı

Bu haber 04 Haziran 2023 - 23:17 'de eklendi.

15 yıldır sektörde olan Songül Çelik Aksoy’un sahibi olduğu saç ve tırnak kişisel bakım merkezi görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Let’s Dream Hair & Nails kişisel Bakım Merkezi Muratbey Mahallesi 3705 Sokak üzerinde faaliyete girdi. Dün yapılan açılış törenine çok sayıda davetli katılırken, çeşitli ikramlarda bulunuldu ve müzik dinletisiyle davetlilere keyifli bir ortam sunuldu. Açılışa özel indirimler de uygulanacak olan Songül Çelik Aksoy’un sahibi olduğu mekan, şık dekorasyonu ve üst düzey hizmet anlayışı ile dikkatleri çekiyor.

 

‘TORBALI’DAKİ BÜYÜMEYİ FARK ETTİK’

SON dönemde ciddi bir gelişme kaydeden ve hızla büyüyen Torbalı’daki bu değişimi fark ettiklerini ve böylesine nezih bir mekan açmaya karar verdiklerini anlatan Aksoy, tüm Torbalılı bayanları açılışa özel indirimlerin uygulanacağı mekanlarına beklediklerini ifade etti.

İŞLETMEDE HANGİ İŞLEMLER YAPILACAK?

ÇEŞİTLİ işlem odalarının yer aldığı 110 metrekare büyüklüğe sahip Let’s Dream Hair & Nails kişisel Bakım Merkezi’nde gelinbaşı, gelinbaşı makyaj, protez tırnak, saç renklendirme, saç bakım, el-ayak bakımı, sir-ağda, kalıcı oje, manikür-pedikür, ombre ve saç kesimi gibi işlemler yapılacak. Firma iletişim Numarası: 0 530 766 00 28

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.