SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayanların hayallerindeki saç modelini yapan kuaför: Estee'm

Bu haber 10 Haziran 2023 - 9:19 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi’ndeki 5155 Sokak üzerinde faaliyet gösteren Estee’m Bayan Kuaförü, yaptığı saç modelleri, kullandığı özel makyaj ürünleri ve kaliteli hizmetiyle sektörün aranılan ismi oldu.

TECRÜBELİ çalışanları ve yılların vermiş olduğu tecrübe ile bayanların güzellik için tercih ettikleri işletme haline gelen işletmenin sahibi Mehmet Bacak, güzelliğine düşkün hanımların tercih ettikleri mekanlar arasına girdiklerini ifade etti.

GÜZELLİĞİN ADRESİ OLDU

‘ÇİRKİN kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.’ Bu sözler kuaförlük mesleğini en iyi anlatan sözler olsa gerek. Güzelliklerine güzellik katmak isteyen hanımlar, soluğu kuaförde alıyor.

Mehmet Bacak, bayanların bu yıl tercih ettikleri saç şekilleri arasında ünlülerin saç modelleri bulunduğunu anlattı. Ayrıca randevu sistemiyle çalışan Estee’m Bayan Kuaförü, güzelliğin de adresi olmuş durumda.

‘MÜŞTERİLERİMİZİN HAYALLERİNİ GEREKLEŞTİRİYORUZ’

‘HAYALLERİNİZİ gerçekleştiriyoruz’ sloganıyla müşterilerine hizmet verdiğini söyleyen Mehmet Bacak, “Müşterilerimize sunduğumuz Kaliteli hizmet, talebi daha da çok arttırıyor. ‘Güzellik ve makyajın’ kadınların vazgeçilmez iki kavramı olduğunu belirten Mehmet Bacak, “Etrafımıza baktığımızda makyaj yapmasını küçük yaşlara indiğini görüyoruz. Kadınlar için makyaj vazgeçilmez bir unsurdur. Kadınlar makyaj yaptıklarında kendilerinde bir özgüven arışı hissediyorlar. Torbalılı bayanlar da güzelliklerine çok düşkünler” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.