TORBALI Mahallesi’ndeki Metropolis Caddesi üzerinde hizmet veren NT Bayan Kuaförü, yaptığı saç modelleri, kullandığı özel makyaj ürünleri ve kaliteli hizmetiyle sektörün aranılan ismi oldu. Tecrübeli çalışanları ve yılların vermiş olduğu tecrübe ile bayanların güzellik için tercih ettikleri işletme haline gelen NT Bayan Kuaförü’nün sahipleri Tibet ve Nazlı Sağın çifti, güzelliğine düşkün hanımların tercih ettikleri mekanlar arasında olduklarını ifade ettiler.
GÜZELLİĞİN ADRESİ OLDU
‘ÇİRKİN kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.’ Bu sözler kuaförlük mesleğini en iyi anlatan sözler olsa gerek. Güzelliklerine güzellik katmak isteyen hanımlar, soluğu kuaförde alıyor. Karşıyaka ilçesinde yıllarca çalıştıktan sonra ilçemize gelen NT Bayan Kuaförü sahibi Tibet Sağın, bayanların bu yıl tercih ettikleri saç şekilleri arasında ünlülerin saç modelleri bulunduğunu anlattı. Ayrıca randevu sistemiyle çalışan NT Bayan Kuaförü, güzelliğin de adresi olmuş durumda.
‘MÜŞTERİLERİMİZİN HAYALLERİNİ GEREKLEŞTİRİYORUZ’
‘HAYALLERİNİZİ gerçekleştiriyoruz’ sloganıyla müşterilerine hizmet verdiğini söyleyen Nazlı Sağın, “Müşterilerimize sunduğumuz Kaliteli hizmet, talebi daha da çok arttırıyor” dedi. ‘Güzellik ve makyajın’ kadınların vazgeçilmez iki kavramı olduğunu belirten Sağın, “Etrafımıza baktığımızda makyaj yapmasını küçük yaşlara indiğini görüyoruz. Kadınlar için makyaj vazgeçilmez bir unsurdur. Kadınlar makyaj yaptıklarında kendilerinde bir özgüven arışı hissediyorlar. Torbalılı bayanlar da güzelliklerine çok düşkünler” dedi.













