SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayanlar dikkat! Bu mağazada giyim üzerine ne ararsan var

Bu haber 25 Nisan 2024 - 7:46 'de eklendi.

İnstagram üzerinde butik mağazası olan ve 2 senedir bu hesaptan satış yapan Selda Apak, Torbalı Kaymakamlığı karşısı ve SGK arka sokağında dükkan açtı. Müşterilerinden bu konuda yoğun bir talep geldiğini söyleyen Apak, daha ilk haftalar olmasına rağmen işletmesinin yoğun ilgi gördüğünü anlattı.

GEÇTİĞİMİZ Ocak ayında açılan Boncux Giyim’de ünlü markalara ait orijinal ürünleri ve ihracat fazlası ürünleri uygun fiyata müşterileri ile buluşturuyor. Firmada, gençlere yönelik büyük beden tişört, tayt, elbise, pantolon, çocuklar için ikili takımlar ve elbiseler, daha birçok ürün satışa sunuluyor. Öte yandan bayan abiye çeşitlerini ve bayanların beğenisine sunan işletmenin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

SMALL bedenden 6X’e kadar kıyafetlerin bulunduğunu söyleyen Selda Apak, “Müşterilerimizden gelen yoğun istek ve talep üzerine yerimizi açtık. Bizim hakkında detaylı almak isteyenler instagram’dan @boncuxgiyim hesabını takip edebilirler” dedi.

BAYAN müşterilerinin mağazalarına gelmeden önce beğendikleri ürünleri mesaj atarak söylemelerini isteyen Apak, “Mağazamızda kısıtlı bir alan var ve binlerce ürüne sahibiz. Müşterilerimiz gelmeden önce görmek istediği ürünü bize yazarlarsa, depomuzdan getirebiliriz” şeklinde konuştu.

@boncuxgiyim

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.