SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayan voleybol takımımız bugün Akhisargücü ile karşılaşacak

Bu haber 14 Kasım 2021 - 3:35 'de eklendi.

Temsilcimiz Torbalı Belediyespor, ligin üçüncü haftasında bugün saat 14:00’da Akhisargücü ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde temsilcimiz Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sin’i makamında ziyaret etti

BÖLGESEL Kadınlar Voleybol Ligi’nde şampiyon olarak adını 2.Lig’e yazdıran Torbalı Belediyespor, ilk iki maçını kazanarak lige de süper bir başlangıç yaptı. Şuana kadar henüz set bile kaybetmeyen temsilcimiz bugün saat 14:00’da Yedi Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Akhisargücü ile karşılaşacak.

MUTLAK galibiyet parolası ile maça hazırlan temsilcimizde keyifler yerinde. Öte yandan Torbalı Belediyespor kurum ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor.

BU kapsamda Torbalı Belediyespor Başkanı Ümit Arslan, takım antrenörü Volkan Gödeoğlu ve oyuncular Çiğdem Nahum, Ebru Kırmaz ve Büşra Eryeşil Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’i ve Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sin’i makamında ziyaret etti.

TORBALI Belediyespor Başkanı Ümit Arslan, Öter ve Sin’e spora vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.