SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayan ve çocuk giyim üzerine her şey bu mağazada satılacak

Bu haber 11 Mart 2024 - 22:45 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi’ndeki bölgenin tek butik ve terzi işletmesi önceki gün açıldı. Görkemli bir açılışa sahne olan organizasyona çok sayıda kişi katıldı.

DİLEK Butik ve Terzi, Tepeköy Mahallesi Gümüşpala Caddesi’nde (Kuyumcular Sokağı karşısı) hizmete girdi. 25 yıllık tekstilci Dilek Bayraktaroğlu tarafından açılan işletmenin açılış kurdelesi önceki gün kesildi. Çok sayıda davetlinin de katıldığı açılışta çeşitli ikramlarda bulunuldu.

ENVAİ ÇEŞİT ÜRÜN SATILACAK

ÇİÇEĞİ burnunda işletmede, bayan ve çocuk giyim üzerine her şey satılacak. Bu ürünler arasında eşofman takımları, tayt ve etek çeşitleri, buliz, pantolon, çocuk sweet, eşofman ve pantolon yer alıyor.

‘TÜM DOSTLARIMIZI BEKLERİZ’

YILLARDIR böylesine bir mekan açma hayalinin olduğunu söyleyen işletmeci Dilek Bayraktaroğlu, “25 yıldır bu sektördeyim ve şimdiye kadar hayalimde hep böylesine bir mekan açmak vardı. Çevremden gelen yoğun istek üzerine bu hayalimi gerçekleştirdim. Tepeköy Mahallesi’ndeki bu bölgenin de ihtiyacı olduğunu gördük ve yerimizi açtık. Tüm misafirlerimizi mekanımıza bekleriz” şeklinde konuştu. Firma İletişim Numarası: 0 545 417 57 70

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.