SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayan giyim üzerine aradığınız her şey ThreeSisters’da…

Bu haber 07 Temmuz 2022 - 3:56 'de eklendi.

ThreeSisters Bayan Giyim mağazası, Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi üzerindeki Foto Hayat Sokağında hizmete girdi. 

İŞLETME sahibi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Torbalı’da yeni ve farklı bir giyim mağazası oluşturmak ve insanların aradıklarını bulabildikleri bir mekânın olması için gayret gösterdik. Özellikle gençlerimiz ve yetişkinlerin birçoğu küçük bir eşya almak için en az İzmir’e gidiyor. Aradığını orada bulabiliyor. Biz bu sorunu ortadan kaldırmak Torbalı’da arananın bulunması için raflarımızı düzenledik.

GEREK genç gerek yetişkin bayanlar için rengârenk, çeşit çeşit, yaz mevsimine uygun, farklı ürünlerimiz raflarımıza yerini aldı. Ürünlerimizin kalitesinde iddialıyız.

ÇOĞUNLUKLA her biri birbirinden farklı gömlek, tiriko, bluz, t-shirt, bayan elbisesi, kot pantolon, kumaş pantolon, keten gömlek, şort, crop çeşitleri gibi daha birçok çeşitlimiz mevcuttur” diye konuştu. Adres :  Tepeköy Mah. Hüseyin Yener Cad. No:11/A Torbalı – İZMİR

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.