SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Batuhan’ı öldüren ‘Suriyeli katil’ tutuklandı

Bu haber 02 Ekim 2021 - 0:04 'de eklendi.

Torbalı’da M.A. isimli Suriye uyruklu kişi ile tartışan Batuhan Barlak’ı (17) kalbinden bıçaklayarak öldüren Muhammed A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TORBALI’DA M.A. isimli Suriye uyruklu kişi ile tartışan Batuhan Barlak’ı (17) kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü. Bunun üzerine titiz bir çalışma sonucunda Torbalı ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipler Muhammed. A’yı yakalayarak gözaltına alınmıştı. Bunun üzerine dün mahkemeye çıkarılan Muhammed A, tutuklandı.

30 EYLÜL’DE saat 00.30 sıralarında Torbalı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Barış yapı sitesinde meydana gelen Bıçakla kasten öldürme olayı ile ilgili olarak Torbalı Asayiş Büro ve İzmir Asayiş büro görevlileri ile birlikte yapılan çalışmada şüpheli şahsın kaçış istikametinde yapılan kamera çalışmalarında  şüphelisi şahsın M.A (20) Suriye uyruklu şahıs aynı gün saat 04.00 sıralarında saklanmış olduğu adreste yakalandı. Konu ile ilgili olarak ifadesi alındıktan sonra çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.