SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Batuhan Başkan, bu sezon için efsane kadro kurdu

Bu haber 16 Ağustos 2023 - 10:24 'de eklendi.

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek olan Torbalıspor’da transfer atağı hız kesmeden devam ediyor. Ağustos ayının ilk haftasına kadar iç ve dış transferde 11 isme imza attıran Kulüp Başkanı Batuhan Arslan, son bir hafta içerisinde 6 isme daha imza attırdı

GEÇTİĞİMİZ yıl başarılı bir sezon geçirmesine rağmen TFF’nin Çeşme Belediyespor’un mahkeme tarafından tescil edilen şike girişimini görmezden gelmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’e yükselemeyen Torbalıspor, bu yıl mutlak şampiyonluk ve BAL Ligi hedefiyle çalışmalarına başladı.

İÇ ve dış transferde Ağustos ayının ilk haftasına kadar ciddi ataklar yapan ve 11 isme imza attıran Torkos, 7 günde 6  isme daha imza attırarak kadrosunu güçlendirmeye devam etti.

GEÇEN haftaya başarılı 10 numara ve Torkos’un geçen sezon kaptanlık pazubandını taşıyan Adem Şahin ile yeniden imza attırarak başlayan Batuhan Arslan başkanlığındaki Torbalıspor, Emre Dinarlı, Furkan Hilmi Gün, Enes Özmen, Cuma Alpaslan ve Furkan Parsak’a peş peşe imza attırdı.

ÖNÜMÜZDEKİ hafta fikstür kura çekimlerinin yapılması beklenen İzmir Süper Amatör Lig’de 23 Ağustos itibariyle başlayacak maçlar öncesi Torkos’ta tecrübeli teknik adam Soner Keleş’in talebi doğrultusunda birkaç yeni transferin daha gerçekleştirilebileceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.