SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Tekin’den SMA’lı İkbal’in kermesine destek ziyareti

Bu haber 22 Şubat 2024 - 0:14 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü kısa süre öncesinde SMA teşhisi koyulan 4 aylık İkbal bebek için kermes düzenledi.  İlçe binası önünde düzenlenen kermesi Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ziyaret etti

TORBALI, SMA hastalığı için bir kez daha seferberlik ilan ediyor. Geçtiğimiz aylarda kampanyası başarıyla tamamlanan Azra’dan sonra şimdi sıra 4 aylık İkbal Bebek’te. İnşaat işçisi Umut Kardeş’in kızı İkbal, için geçtiğimiz ay SMA teşhisi konulmuştu. Kampanya için toplanması gereken 1 milyon 820 bin dolarlık ilaç masrafı için Torbalı seferber olurken, dün ise Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, ilçe binası önünde İkbal için kermes düzenledi.

EVLERDE hazırlanan ürünler kermeste satışa çıkarılırken, kermesi ise Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ziyaret etti. SMA hastası İkbal’e destek olunması için çağrıda bulunan Tekin, “Azra kızımızı sağlığına kavuşturduk, şimdi de sıra İkbal kızımızda. İnşallah en yakın sürede, Torbalı halkımızın desteği ile gerekli parayı toplayarak İkbal’imizi sağlığına kavuşturacağız” dedi.

BAŞKAN Tekin kermes ziyaretinin ardından ise Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat’ı da ziyaret etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Tekin, “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığımız tarafından SMA hastası İkbal Bebek için düzenlenen kermese katılıp, katkı sağladık. Ardından İlçe Başkanımız Hakkı Polat’ın misafiri olduk. Tüm Torbalılı hemşehrilerimizi kermese gelip alışveriş yapmaya davet ediyor, ev sahipliği için de Sayın Polat’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.