SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Tekin, Esnaf Odası’nın kongresine katıldı

Bu haber 20 Ocak 2022 - 0:14 'de eklendi.

Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurul toplantısı saat 10:00’da Aydın Sezer Düğün Salonu’nda başladı.  Mevcut Başkan Halil Gülcü’nün tek aday olarak girdiği genel kurulda seçim saat 17:00’a kadar devam etti. Kongreye, Belediye Başkanı Mithat Tekin de katıldı.

TORBALI Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurul toplantısı saat 10:00’da Aydın Sezer Düğün Salonu’nda başladı. Seçim öncesinde geçmiş dönem Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi idari ve mali yönden ibra edildi.

UZUN süredir Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı yapan Hali Gülcü ve yönetimine bir tebrik de Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’den geldi. Başkan Tekin, yaptığı açıklamada, “Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.

YENİDEN seçime tek liste ile giren mevcut Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü ve yönetimini kutlar yeni dönemlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.