SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Tekin belediye çalışanları ile bayramlaştı

Bu haber 17 Temmuz 2021 - 2:07 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin Kurban Bayramı öncesinde belediye personelleri ile bayramlaştı

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin Kurban Bayramı öncesinde belediye personelleri ile bayramlaştı.  İlk olarak Ayrancılar’da bulunan Belediye Hizmet Binası personeli ile bayramlaşan Başkan Tekin, daha sonra Park Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Belediye Hizmet Binalarını teker teker gezerek personellerin bayramını kutladı.

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin yaptığı açıklamada “7/24 Torbalımıza hizmet veren siz değerli belediye çalışanlarımızın bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. Yaptığınız hizmetler, özellikle pandemi sürecinde her şeyin üstünde. Sizlerle gurur duyuyorum, sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu bir bayram diliyorum”  ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.